miércoles, 9 de noviembre de 2011

LA OLA

La ola és un grup que es crea a partir d’un proyecte setmanal d’un institut d’Alemania. El profesor Rainer Wenger presenta el tema de l’autocràcia encara que ell volia l’anarquia.
Un dels propósits d’aquest profesor és intentar que els alumnes seguixquen les sueues normes, com per exemple, seures tots cambiats d’ordre per estar tots amb tots, o alçarse a l’hora de parlar i com no, habien d’elegir un cap, elegit per majoria el profesor.
El profesor l’aconseguix, ja tots són un grup i encara s’unix més gent, i decideixen vestirse tots amb camisa blanca, inventar un salut i un símbol. La situació comença a descontrolar-se més per part d’uns que d’altres. Una xica se n’adona ben prompte de que no está bé el que fan perquè entre ells s’unixen però discriminen als demés i decideix deixar-ho. Un altre que sempre se sentia sol, ara esta molt agust perque té amb quí estar i gent que el defén. La situació es descontrola del tot, comença a arribar al vandalisme  fins i tot acaba descontrolant-se la vida del profesor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario